Het vakgebied salarisadministratie is de afgelopen jaren sterk veranderd, mede vanwege de vele softwareoplossingen. Invoerwerkzaamheden zijn gedelegeerd naar de manager en medewerker, en de salarisadministrateur moet beter thuis zijn in het functioneel beheer van de software. Daarnaast dient de continu veranderende wet- en regelgeving te worden gevolgd en toegepast.

De salarisadministrateur is een adviesvaardige vakspecialist met technische skills, die u natuurlijk in huis kunt halen. Het uitbesteden van de salarisadministratie is echter steeds vaker een betere én goedkopere oplossing. Bij Arvode heeft u dankzij onze cloudoplossingen ook bij het uitbesteden van de salarisverwerking altijd en overal toegang tot uw gegevens. U houdt daarbij het gewenste overzicht over mutaties en de status van de salarisverwerking, en u heeft de mogelijkheid eventuele correcties door te voeren. Daarnaast heeft u direct contact met uw eigen payroll professional, bent u verzekerd van vakkundig advies en is de continuïteit altijd gewaarborgd.

Arvode biedt verschillende service levels aan, van Self Service tot Full Service. Zo is er altijd een service level dat bij uw organisatie past. Onze service levels zijn flexibel, waardoor u wanneer u dit wenst kunt overstappen op een meer of minder uitgebreide service, afhankelijk van mogelijke wijzigingen binnen uw organisatie of behoefte.

Arvode, persoonlijk, kundig en flexibel

Diensten

Full Service

Binnen de Full Service dienstverlening verzorgt Arvode de volledige salarisadministratie voor u. Kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd en het Full Service pakket sluit aan op uw behoefte. U heeft één vast aanspreekpunt en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Salaris Service

Met de Salaris Service van Arvode heeft u een volledig online HR-pakket waarin u zelf salariswijzigingen kunt aangeven. Arvode controleert daarna uw salarisadministratie op mutaties, cao-wijzigingen, genereert de output documenten en maakt de aansluitingen voor de financiële administratie voor deze documenten.

Lees meer

Diensten

Self Service

Bij Self Service maakt u gebruik van onze online applicatie, maar verzorgt u zelf uw HR- en salarisadministratie. Wanneer het nodig is kan Arvode op afstand direct uw salarisadministratie overnemen. We ondersteunen met functioneel beheer en u kunt te allen tijde vragen stellen bij onze salaris professionals.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480