Full Service

Full Service – zorgeloos

Bij ons Full Service pakket wordt u volledig ontzorgd. De mutaties die u aangeeft worden verwerkt door uw payroll professional bij Arvode en gecontroleerd door een collega. Arvode hanteert in haar proces altijd dit 4-ogen principe. Beiden hebben kennis van uw dossier en adviseren u proactief. Ook kunt u zelf contact opnemen per e-mail of via het directe telefoonnummer.

U heeft op ieder moment toegang tot uw gehele administratie. Samen bepalen we welke overzichten u graag periodiek beschikbaar wilt hebben. Binnen de HRSS gebruikersomgeving kunt u daarnaast zelf met één druk op de knop extra rapportages draaien. Arvode maakt de applicatie toegankelijk en inzichtelijk zoals u dat wilt. Zo is de applicatie tevens te koppelen aan uw financiële softwarepakket.

Uw medewerkers hebben via een eigen gratis inlog toegang tot hun persoonlijke loonstrook. U kunt daarbij gebruik maken van HR online, een geïntegreerd onderdeel van de applicatie. Zo kunt u een digitaal personeelsdossier aanmaken maar ook signaleringen ontvangen voor het verlopen van opzegtermijnen of ondersteuning bij de Wet poortwachter.

Arvode adviseert daarnaast op het gebied van HR over onder andere verlof, verzuim en het personeelsdossier. Tevens stellen wij arbeidsovereenkomsten, lease- en vaststellingsovereenkomsten en het personeelshandboek voor u op. En ook de pensioenadministratie kunt u volledig onderbrengen bij Arvode. Wij zorgen dan voor de premieberekeningen, de aangifte naar uw pensioenverzekeraar en de controle van uw rekening.

Diensten

Salaris Service

In de online software kunt u zelf salarismutaties doorvoeren. Arvode controleert uw salarisadministratie, cao, wet- en regelgeving, maakt het loonjournaalmodel en de aansluitingen voor de financiële administratie.

Lees meer

Diensten

Self Service

U verzorgt in onze online applicatie zelf uw gehele HR en salarisadministratie. Arvode ondersteunt het functioneel beheer, is beschikbaar voor vragen en kan wanneer het nodig is de administratie op afstand overnemen.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480