ESS

ESS, Employee Self Service, geeft medewerkers de mogelijkheid om zijn of haar eigen personeelsgegevens in te zien en te wijzigen. Omdat de medewerker aan de bron staat en zelf bepaalde aanpassingen kan doen verlopen de processen efficiënter en zijn gegevens altijd up-to-date. Door middel van autorisatieniveaus kunnen de rechten per medewerker worden ingesteld zodat de medewerker alleen toegang heeft tot de eigen, relevante gegevens en bedrijfsdocumenten.

Voordelen van ESS
Dankzij ESS kunnen medewerkers eenvoudig bij hun eigen personeelsgegevens, waardoor zij hun salarisstrook en/of jaaropgave direct bij de hand hebben. Met deze toegang kunnen zij eveneens hun verlofstand raadplegen en de vakanties van directe collega’s. Zo kan een medewerker zelf beoordelen of het verlofverzoek binnen de bezetting van de afdeling past en op basis daarvan digitaal een verlofaanvraag indienen. Vervolgens wordt de verlofstand direct na goedkeuring bijgewerkt zodat de gegevens up-to-date en inzichtelijk zijn. Bovendien kunnen declaraties eenvoudig worden ingediend, voorzien van een foto van de bon.

Door middel van ESS kan de medewerker:

  • Eenvoudig zelf wijzigingen doorvoeren
  • Het bezettingsoverzicht en de verlofstand inzien
  • Eenvoudig zelf verlof aanvragen
  • Declaraties indienen
  • Het eigen personeelsdossier inzien
  • Algemene en/of relevante bedrijfsdocumenten inzien

Diensten

Salaris Service

In de online software kunt u zelf salarismutaties doorvoeren. Arvode controleert uw salarisadministratie, cao, wet- en regelgeving, maakt het loonjournaalmodel en de aansluitingen voor de financiële administratie.

Lees meer

Diensten

Self Service

U verzorgt in onze online applicatie zelf uw gehele HR en salarisadministratie. Arvode ondersteunt het functioneel beheer, is beschikbaar voor vragen en kan wanneer het nodig is de administratie op afstand overnemen.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480