Online salarisadministratie

Met onze online HR- en salarisadministratie software heeft u altijd en overal toegang tot de meest recente salarisstroken, verlof- en verzuimregistratie. Wijzigingen geeft u door en Arvode neemt de uitvoering en controle van de salarisadministratie voor haar rekening, zodat u verzekerd bent van een correcte salarisverwerking.

De gebruiksvriendelijke online software van Arvode kan op basis van uw processen worden ingericht en naar behoefte worden gekoppeld aan bestaande bedrijfsapplicaties. Zo zijn gegevens direct beschikbaar zodat u aan de slag kunt.

Binnen de applicatie bepaalt u – door middel van autorisatieniveaus – wie toegang heeft tot welke informatie. U kunt de verschillende mogelijkheden geleidelijk aan uitrollen. U start bijvoorbeeld met HRSS waarbij u eerst zelf de gelegenheid heeft het systeem goed te leren kennen. Daarna kunt u de mogelijkheden uitbreiden naar MSS waarmee u managers toegang en rechten geeft om wijzigingen door te voeren. Gevolgd door ESS waarmee u de medewerkers toegang en inzage tot de eigen personeels- en salarisgegevens geeft. Zo heeft iedereen gecontroleerd toegang tot relevante informatie in de HR-omgeving.

Alle informatie is geïntegreerd in één omgeving waardoor zowel het HR- als het salarisproces transparant is en u altijd kunt zien waar bepaalde zaken zich in het proces bevinden. U kunt daarmee vanuit HRSS taken delegeren en het overzicht behouden.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480