Voordelen Full Service

Met onze Full Service dienstverlening verzorgt Arvode de gehele salarisadministratie voor u en heeft u één vast contactpersoon. Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. U kunt indien gewenst signaleringen ontvangen van het verlopen van contracten, opzegtermijnen, het inplannen van voortgangsgesprekken of ter ondersteuning bij de Wet poortwachter. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Arvode zodat wij deze voor u kunnen controleren en verwerken. Arvode maakt de aansluitingen, verzorgt uw loonaangifte en de output voor uw financiële administratie.

Ook het opstellen van arbeids-, lease- en vaststellingsovereenkomsten is te beleggen bij Arvode, evenals het opstellen van personeelshandboeken en het verzorgen van de pensioenadministratie. Met de Full Service van Arvode kunt u rekenen op proactief advies en actuele kennis van wet- en regelgeving en uw cao.

Diensten

Salaris Service

In de online software kunt u zelf salarismutaties doorvoeren. Arvode controleert uw salarisadministratie, cao, wet- en regelgeving, maakt het loonjournaalmodel en de aansluitingen voor de financiële administratie.

Lees meer

Diensten

Self Service

U verzorgt in onze online applicatie zelf uw gehele HR en salarisadministratie. Arvode ondersteunt het functioneel beheer, is beschikbaar voor vragen en kan wanneer het nodig is de administratie op afstand overnemen.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering hiervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480