Salaris Service

Salaris Service – in control

Binnen de Salaris Service beschikt u over een compleet en online HR pakket waarin de salarisverwerking goed gecontroleerd is door de professionals van Arvode. Daarnaast voert Arvode het functioneel beheer uit, ook voor het HR deel. Binnen het HR gedeelte vindt u onder andere het digitaal personeelsdossier, de verlof- en verzuimregistratie, leaseregistratie, verschillende signaleringen, vaste en ook zelf samen te stellen realtime rapportages.

Binnen de omgeving kunt u ESS en MSS uitrollen. Op deze wijze kunt u taken binnen de organisatie beleggen. Medewerkers kunnen een vakantieverzoek of declaratie indienen, managers kunnen deze beoordelen. Medewerkers hebben toegang tot hun eigen dossier en tot algemene werkgeversdocumenten. Managers hebben een eigen dashboard en kunnen zelf rapportages draaien. Daarnaast zijn er verschillende signaleringen in te stellen die de sturing van de processen ondersteunen.

U houdt overzicht op het hoogste niveau en bepaalt op welk niveau wijzigingen worden ingevoerd. Binnen de salarisadministratie heeft u volledig transparant inzage in de verwerking en de voortgang. Ondanks dat u de salarisadministratie uitbesteedt, blijft het dichtbij en houdt u zelf de regie.

U bent daarbij verzekerd van de kennis en kunde van uw salarisprofessional bij Arvode. Deze adviseert u (pro)actief op fiscale aspecten, maar we kijken ook samen met u hoe u de HR processen efficiënt kunt inrichten en hoe de aansluiting op de andere administratieve processen is. De applicatie kan worden gekoppeld met andere webbased software zoals recruitmentapplicaties, financiële pakketten en urenregistratiesystemen.

Diensten

Full Service

Uw gehele salarisadministratie wordt door Arvode verzorgd, waarmee kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd. U heeft één vast contactpersoon en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Self Service

U verzorgt in onze online applicatie zelf uw gehele HR en salarisadministratie. Arvode ondersteunt het functioneel beheer, is beschikbaar voor vragen en kan wanneer het nodig is de administratie op afstand overnemen.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480