ESS

ESS staat voor Employee Self Service en geeft uw medewerker de mogelijkheid zijn of haar eigen salaris- en personeelsgegevens in te zien en wijzigingen aan te geven. Het vastleggen door de medewerker (de bron) maakt dat processen efficiënter zijn en de gegevens up-to-date blijven. De toegang en rechten kunnen per medewerker worden ingesteld zodat de medewerker alleen de eigen gegevens en relevante bedrijfsdocumenten kan raadplegen.

Voordelen van ESS
Met ESS hebben medewerkers eenvoudig inzicht in hun eigen salaris- en personeelsgegevens, waardoor zij iedere salarisstrook en jaaropgave altijd bij de hand hebben. Bovendien kunnen zij snel en overzichtelijk hun eigen verlofstand en die van directe collega’s raadplegen om vervolgens digitaal een aanvraag in te dienen. Een medewerker kan op deze wijze snel zelf beoordelen of het verlofverzoek past binnen de bezetting van zijn afdeling. Deze aanvraag wordt na goedkeuring direct bijgewerkt waardoor de gegevens altijd up-to-date en inzichtelijk zijn. Daarnaast kan een declaratie eenvoudig ingediend worden, begeleid met een foto van het bonnetje.

De medewerker kan:

  • Eenvoudig zelf wijzigingen aangeven
  • Het bezettingsoverzicht en de verlofstand inzien
  • Verlof aanvragen
  • Declaraties indienen
  • Het eigen personeelsdossier inzien
  • Algemene bedrijfsdocumenten inzien

Diensten

Full Service

Uw gehele salarisadministratie wordt door Arvode verzorgd, waarmee kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd. U heeft één vast contactpersoon en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Self Service

U verzorgt in onze online applicatie zelf uw gehele HR en salarisadministratie. Arvode ondersteunt het functioneel beheer, is beschikbaar voor vragen en kan wanneer het nodig is de administratie op afstand overnemen.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480