Voordelen Salaris Service

Met de Salaris Service van Arvode heeft u altijd en overal toegang tot uw salarisadministratie en kunt u te allen tijde mutaties doorvoeren. U heeft standaard één vast contactpersoon voor het stellen van vragen en kunt bepaalde taken delegeren naar de bron. Zo kunt u declaraties, wijzigen van NAW-gegevens en de verlof- en verzuimregistratie bij de manager of medewerker zelf neerleggen zodat e-mailverkeer wordt beperkt en overtypen niet meer nodig is. Door middel van autorisatieniveaus kunt u per persoon aangeven wie welke toegang heeft en waarover rapportages mag draaien.

U bepaalt zelf de inrichting van de workflows, wie welke wijzigingen en aanvragen mag doen en wie hiervoor akkoord moet geven. Processen van mutaties zijn transparant en kunnen van het begin tot het einde worden gevolgd waardoor altijd duidelijk is waar mutaties zich op dat moment in het proces bevinden. Arvode controleert en verwerkt daarbij de salarisadministratie.

Salaris Service bij Arvode betekent ook actuele kennis van wet- en regelgeving en specifieke cao’s, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van proactief advies. Ook binnen dit service level krijgt u ondersteuning naar behoefte, ook als deze tussentijds wijzigt. Indien u wilt overstappen op een meer of minder uitgebreid service level is dat mogelijk.

Diensten

Full Service

Uw gehele salarisadministratie wordt door Arvode verzorgd, waarmee kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd. U heeft één vast contactpersoon en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Self Service

U verzorgt in onze online applicatie zelf uw gehele HR en salarisadministratie. Arvode ondersteunt het functioneel beheer, is beschikbaar voor vragen en kan wanneer het nodig is de administratie op afstand overnemen.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480