Self Service

Self Service – zekerheid van continuïteit

Binnen ons Self Service pakket werkt u volledig zelfstandig in de online HR en salarisadministratie software. Een complete applicatie die naar wens is in te richten. HRSS, MSS en ESS, verschillende autorisatieniveaus, signaleringen en rapportages. De software koppelt met andere online software zoals recruitmentapplicaties, financiële pakketten en urenregistratiesystemen.

Doordat Arvode volume heeft is het gebruik van de software goedkoper. Daarnaast bent u verzekerd van professionele back-up indien nodig. Wanneer uw salarisadministrateur op vakantie gaat of ziek is, kan Arvode direct uw salarisverwerking op afstand overnemen. Arvode houdt u op de hoogte van wet- en regelgeving, u ontvangt onze nieuwsbrieven en kan deelnemen aan onze seminars.

Arvode specialisten kunnen u helpen met het functioneel beheer, HR procesoptimalisatie maar ook met een jaarlijkse scan of training. Met Arvode ben u verzekerd van meer dan 100 salarisprofessionals binnen onze groep.

Diensten

Full Service

Uw gehele salarisadministratie wordt door Arvode verzorgd, waarmee kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd. U heeft één vast contactpersoon en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Salaris Service

In de online software kunt u zelf salarismutaties doorvoeren. Arvode controleert uw salarisadministratie, cao, wet- en regelgeving, maakt het loonjournaalmodel en de aansluitingen voor de financiële administratie.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480