ESS

ESS is de Employee Self Service die medewerkers toegang en rechten geeft om de eigen salaris- en personeelsgegevens te raadplegen en aan te passen. Hierbij heeft de medewerker zelf de touwtjes in handen voor wat betreft het doen van aanpassingen en het aanvragen van verlof. Zo zijn de gegevens altijd up-to-date en verlopen de processen efficiënter. De toegang en rechten kunnen door middel van autorisatieniveaus worden ingesteld. Zo heeft de medewerker alleen toegang tot de eigen gegevens en documenten, en relevante bedrijfsdocumenten.

Voordelen van ESS
ESS maakt het voor medewerkers mogelijk gemakkelijk hun eigen salaris- en personeelsgegevens te raadplegen en te wijzigen. Hiermee is hun salarisstrook en/of jaaropgave altijd beschikbaar. Met de toegang tot hun eigen salaris- en personeelsgegevens kunnen medewerkers hun eigen verlofstand en verlofdagen zien. Daarnaast zijn ook de verlofdagen van directe collega’s inzichtelijk zodat de medewerker zelf kan beoordelen of het verzoek voor verlof past binnen de bezetting van de afdeling. Vervolgens kan de medewerker zelf digitaal de verlofaanvraag indienen. Direct na goedkeuring wordt de verlofstand bijgewerkt en zijn alle aanpassingen up-to-date en inzichtelijk voor directe collega’s. Eventuele declaraties kunnen ook digitaal worden ingediend, met daarbij een foto van de bon.

Met ESS kan de medewerker:

  • Gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren
  • Het bezettingsoverzicht van de afdeling en de eigen verlofstand inzien
  • Gemakkelijk zelf digitaal verlof aanvragen
  • Declaraties indienen
  • Het eigen personeelsdossier inzien
  • Algemene en/of relevante bedrijfsdocumenten raadplegen

Diensten

Full Service

Uw gehele salarisadministratie wordt door Arvode verzorgd, waarmee kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd. U heeft één vast contactpersoon en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Salaris Service

In de online software kunt u zelf salarismutaties doorvoeren. Arvode controleert uw salarisadministratie, cao, wet- en regelgeving, maakt het loonjournaalmodel en de aansluitingen voor de financiële administratie.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480