Voordelen van Self Service

Self Service – zekerheid van continuïteit

U maakt gebruik van onze online applicatie, maar verzorgt zelf uw HR en salarisadministratie. Wanneer het nodig is kan Arvode op afstand direct uw salarisadministratie overnemen. We ondersteunen met functioneel beheer en u kunt te allen tijde vragen stellen bij onze salaris professionals.

Binnen ons Self Service pakket werkt u volledig zelfstandig op ons geïntegreerde HR en salarispakket. Een complete applicatie die naar wens is in te richten. HRSS, MSS en ESS, verschillende autorisatieniveaus, signaleringen en rapportages. De software koppelt met andere online software zoals recruitmentapplicaties, financiële pakketten en urenregistratiesystemen.

Doordat Arvode volume heeft is het gebruik van de software goedkoper. Daarnaast bent u verzekerd van professionele back-up indien nodig. Wanneer uw salarisadministrateur op vakantie gaat of ziek is, kan Arvode direct uw salarisverwerking op afstand overnemen. Arvode houdt u op de hoogte van wet- en regelgeving, u ontvangt onze nieuwsbrieven en kan deelnemen aan onze seminars.

Arvode specialisten kunnen u helpen met het functioneel beheer, HR proces optimalisatie, maar ook met een jaarlijkse scan of training. Met Arvode bent u verzekerd van meer dan 100 salarisprofessionals die u indien nodig kunnen ondersteunen.

Diensten

Full Service

Uw gehele salarisadministratie wordt door Arvode verzorgd, waarmee kennis, kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd. U heeft één vast contactpersoon en er zijn altijd twee mensen op de hoogte van uw administratie.

Lees meer

Diensten

Salaris Service

In de online software kunt u zelf salarismutaties doorvoeren. Arvode controleert uw salarisadministratie, cao, wet- en regelgeving, maakt het loonjournaalmodel en de aansluitingen voor de financiële administratie.

Lees meer

Diensten

Internationaal

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR en internationale salarisadministratie en indien gewenst de uitvoering ervan.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480