Wanneer u medewerkers in dienst heeft die buiten het land van herkomst werken kan Arvode u voorzien van specialistische kennis op het gebied van HR- en internationale salarisadministratie en kan Arvode indien gewenst de uitvoering hiervan op zich nemen.

Arvode is gespecialiseerd in internationale salarisadministratie. Wij verwerken al sinds 2004 meer dan 750 expats per maand. Binnen deze expat payroll worden tevens salary splits en schaduwadministraties verzorgd. U kunt dan ook vertrouwen op onze expertise. Daarnaast zijn wij uw single point of contact voor uw buitenlandse salarisadministratie.

Binnen onze online HR- en salarisapplicatie zijn de HR- en salarisgegevens van uw organisatie binnen handbereik, waar ter wereld u ook bent. Deze gegevens zijn daarbij naar persoonlijke voorkeur in het Nederlands of Engels beschikbaar. De applicatie is op ieder gewenst moment toegankelijk en biedt vele rapportagemogelijkheden.

Wanneer u medewerkers in dienst heeft die worden uitgezonden vanuit Nederland naar het buitenland of andersom heeft dit gevolgen voor onder andere de sociale zekerheid en het afdragen van belasting. Om dubbele belasting te voorkomen of rechten op uitkering zeker te stellen is belastingadvies noodzakelijk. Een dergelijk advies geeft zekerheid en voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Internationaal

Expat payroll

Wanneer u medewerkers vanuit Nederland in het buitenland laat werken of buitenlandse medewerkers in Nederland laat werken krijgt u met vraagstukken rondom loonbelasting en sociale zekerheid te maken. Arvode ondersteunt u graag bij dergelijke vraagstukken en de uitvoering ervan.

Lees meer

Internationaal

30%-regeling

Als werkgever kunt u medewerkers die (tijdelijk) buiten het land van herkomst aan het werk zijn een vergoeding betalen voor de extra kosten die zij maken naar aanleiding van dat verblijf buiten het land van herkomst, de zogeheten extraterritoriale kosten. Arvode ondersteunt u graag bij de juiste uitvoering.

Lees meer

Internationaal

Coördinatie

Als uw werknemers werkzaam zijn in het buitenland, moet de salarisadministratie in deze landen op de juiste manier geregeld zijn. Arvode neemt al uw uitdagingen op het gebied van internationale salarisadministratie uit handen.

Lees meer

Meer weten over internationale salarisadministratie?

Arvode internationaal

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480