FC Quoratio

Arvode maakt deel uit van de Quoratio Groep. Wij bieden vanuit onze specialisatie deskundige oplossingen aan organisaties. Diverse bedrijven binnen de Quoratio Groep zijn hier dagelijks mee bezig. Klanten opereren binnen een steeds complexere omgeving en zullen aan steeds hogere eisen moeten voldoen. Circa 300 vakspecialisten helpen onze klanten vooruit vanuit gespecialiseerde bedrijven. Zij kennen de markt, de laatste ontwikkelingen en de trends.

De Quoratio Groep hecht aan kernwaarden, die al sinds de oprichting in 2000 gelden. Deze kernwaarden dragen bij aan het succes van de ondernemingen, haar klanten en medewerkers en zijn:

Continuïteit en communiteit
Gericht op duurzaam ondernemen en het bieden van toegevoegde waarde. Langere dienstverbanden bieden vertrouwen, en een constant alerte houding op kwaliteit creëert professionaliteit. Elk bedrijf binnen de Quoratio Groep is er voor de mensen die willen bijdragen aan continuïteit en kwaliteit. Quoratio biedt toegevoegde waarde zowel aan haar opdrachtgevers als aan haar medewerkers. Zij hecht aan een gezonde bedrijfsvoering met oog voor maatschappelijke verhoudingen en duurzaamheid.

Niche speler
Gericht op een specifiek domein binnen de zakelijke dienstverlening, met als aandachtsgebieden Zorgadministratie, HR-beheer, Salarisadministratie en Financiële Administratie. Onze kwaliteit komt tot uiting waar uitvoerende werkzaamheden samenkomen met het verbeteren van processen en optimalisatie van geautomatiseerde gegevensverwerking.

Ontwikkelingsgericht
Medewerkers kansen bieden om zich te ontplooien, om ze mede de organisatie te laten ontwikkelen. Bijdragen aan hun mobiliteitskansen, zodat ze bewust en oprecht kiezen voor hun deelname aan onze bedrijven. Hierdoor leveren onze medewerkers een directe bijdrage aan de ontwikkeling van de organisaties en processen bij opdrachtgevers.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480