Geschiedenis

In 2004 start Arvode in Zeist als specialist op het gebied van nationale en internationale salarisadministratie. Op zowel nationaal als internationaal niveau mobiliseert Arvode partners en gaat zij samenwerkingsverbanden aan. Zo kan zij met behulp van haar global network haar klanten op vele fronten en aanpalende gebieden van HR en salarisverwerking ondersteunen. Ervaring en expertise, opgedaan bij gerenommeerde partijen als EY, PWC en Ordina, worden ingebracht en toegepast. Net als bij haar zusterorganisatie Quoratio staan kennis en service dan al centraal.

Arvode en Quoratio zijn sterk groeiende organisaties en intensiveren de samenwerking. Daarom betrekken ze in 2007 gezamenlijk een nieuw pand in Bunnik. Vanaf dat moment worden steeds meer young professionals met hbo werk- en denkniveau via Quoratio geselecteerd en aangenomen. Daarnaast heeft zij een flexibele schil bij tijdelijke capaciteitsbehoefte door de beschikbaarheid van de ervaren salarisspecialisten vanuit de zusteronderneming. Diverse projecten (ICT, beheer, kwaliteitsmanagement) worden opgepakt en succesvol uitgevoerd, zo nodig ook bij de klant op locatie.

In 2012 slaat Arvode een nieuwe weg in. De introductie van een nieuw planningssysteem, nieuwe salarissoftware en nieuw management geven een hernieuwd elan. Ook de afdeling Marketing & Sales wordt in deze periode uitgebreid en geprofessionaliseerd. En we zetten die trend voort, door continu de ontwikkelingen in de markt te volgen en toe te passen.

Arvode staat voor u klaar.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480