Quoratio

Ook zusterbedrijf Quoratio is actief binnen de HR- en salarisadministratie. Quoratio is dé personeelsintermediair gespecialiseerd in HR- en salarisadministratie, zorgadministratie en financiële administratie. Zij richt zich op het ondersteunen en optimaliseren van deze vakgebieden door middel van traineeships, detachering, bemiddeling en vakgerichte opleidingen.

Traineeship
In het unieke traineeship worden de trainees , die een bewuste keuze hebben gemaakt voor het vak, opgeleid tot salarisprofessional in spé. Door de werving, opleiding PDL, basiscursus in HR- & salarissoftware en intensieve begeleiding groeien trainees snel door in hun functie.

Detachering
Quoratio heeft meer dan 60 consultants in dienst, variërend van junior tot senior, die beschikbaar zijn voor tijdelijke ondersteuning. Afhankelijk van de branche, software en andere wensen worden zij parttime of fulltime ingezet door heel Nederland.

Bemiddeling
Bij de bemiddeling van ervaren salarisadministrateurs verzorgt Quoratio het traject van werving en selectie voor een vaste fee. Aan de hand van het geschetste profiel wordt naar de perfecte match gezocht en treedt de geschikte kandidaat direct in dienst bij de organisatie.

Opleiding
Quoratio verzorgt opleidingen in Bunnik én bij u op locatie. Zowel vakinhoudelijke als vaardighedenseminars (incl. maatwerk), met NIRPA accreditatie, kunnen door heel Nederland worden verzorgd.

Meer weten over Quoratio?

Bezoek de website