INCOTEC

Global Manager F&A – Daniël J.H. Kleijn

“Veel kennis, korte lijnen en flexibel.”

INCOTEC is een internationale organisatie die zich richt op het verbeteren van prestaties van zaaizaden voor groenten en landbouwgewassen.

INCOTEC heeft als onderdeel van Croda Group haar eigen cao, waarmee wij onze medewerkers meer kunnen bieden dan de regelingen in de standaard cao. Daarom hebben we te maken met uitgebreide bedrijfseigen regelingen op het gebied van aanvullende verzekeringen en pensioenpremies. Hiervoor is specialistische kennis nodig.

We beschikken zelf niet over de specialistische kennis van salarisverwerking om zelfstandig de salarisverwerking te verzorgen. Dus waren we op zoek naar een externe partij die deze kennis wel in huis heeft. Zo kwamen we bij Arvode terecht. Zij hebben deze specifieke regelingen speciaal voor ons bedrijf ingebouwd in de software en nemen ons de salarisadministratie uit handen.

Arvode verzorgt al ruim 10 jaar de volledige (Full Service) salarisadministratie van INCOTEC. In het begin kwam de payroll professional iedere maand bij ons op locatie voor de verwerking en het beantwoorden van vragen. Inmiddels is het vertrouwen zo groot dat dit nu op afstand wordt gedaan. Wel komt Arvode nog regelmatig langs.

Arvode biedt een goede dienstverlening en heeft veel kennis van payroll. Dankzij de korte lijnen kan Arvode flexibel, snel en accuraat handelen en wordt de salarisadministratie efficiënt verwerkt.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480