Topcon

Human Resource Manager – Roy Zwaanswijk

“Eén aanspreekpunt, snelle feedback en korte lijnen.”

Topcon biedt enerzijds technologische meetapparatuur en -systemen voor plaatsbepaling in bouw & infra en geodesie en anderzijds oogheelkundige instrumenten voor onderzoek, diagnose, behandeling en optometrische instrumenten voor refractie.

Als internationale onderneming hebben wij te maken met nationale én internationale vraagstukken. Met name de kostenverdeling voor de expats, de internationale verloning en bijhorende regelingen is zeer specialistisch werk. Daarvoor is kennis rondom actuele wet- en regelgeving van groot belang.

Aangezien wij deze kennis zelf niet in huis hebben, heeft Topcon gezocht naar een bedrijf dat in staat is om ons zowel nationaal als internationaal te ondersteunen op het gebied van salarisverwerking.

Arvode verzorgt onze gehele Nederlandse salarisadministratie en coördineert voor ons de verwerking bij hun partners in diverse andere landen. Een combinatie waarvan we blij zijn dat we dit binnen één organisatie hebben gevonden.

Bij Arvode hebben we één vast aanspreekpunt waardoor we snel antwoord krijgen op onze vragen en verzoeken. Daarnaast is er flexibiliteit. Toen we een periode op een eigen omgeving hebben gewerkt heeft Arvode geholpen de database om te zetten en hebben zij hun dienstverlening, door middel van insourcing, hierop aangepast. Dit liep vlekkeloos in elkaar over. Nu zijn we, naar volle tevredenheid, weer terug naar de Full Service dienstverlening.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480