Een aantal van onze klanten maakt gebruik van de Salaris Service van Arvode. Lees hun ervaringen om een beter beeld te krijgen of dit service level ook iets voor uw organisatie zou kunnen zijn.

REFERENTIES Salaris Service

Spotzer

“Dankzij Arvode besparen wij uren per week.”

Spotzer was veel tijd kwijt aan het beantwoorden van vragen van medewerkers rondom vakantiebalansen. Daarom was het tijd voor een goede en tijdbesparende aanpak. Bovendien was het niet gemakkelijk en duurde het erg lang om alle belangrijke HR data te verzamelen.

Lees meer

REFERENTIES Salaris Service

Wereld Kanker Onderzoek Fonds

"Arvode denkt echt met ons mee."

Na enkele wijzigingen binnen WKOF veranderde onze behoefte op het gebied van salarisadministratie. Zo hadden we behoefte aan een minder uitgebreid pakket waarin we specifieke zaken zelf konden doen. Bij Arvode was het geen enkel probleem om over te stappen van het ene service level op het andere.

Lees meer

REFERENTIES Salaris Service

Van Buuren

"Ik kan altijd op de flexibiliteit van Arvode rekenen."

Bij Van Buuren is er één iemand die zich bezighoudt met de salarisadministratie. Het bijhouden van veranderende wet- en regelgeving is daarom lastig. Er is geen eigen achtervang waardoor er tijdens de vakantieperiode onvoldoende capaciteit is om de salarisverwerking zelf te doen.

Lees meer

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480