Spotzer

HR Manager – Robin Stolk

“Dankzij Arvode besparen wij uren per week.”

Spotzer biedt online marketing oplossingen om klanten te ondersteunen bij het uitbreiden van hun online business.

Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen heeft Spotzer in 2007 haar salarisverwerking uitbesteed aan Arvode. De contacten zijn altijd goed en Spotzer loopt graag voorop met nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben dan ook als één van de eersten de overstap gemaakt naar de online omgeving.

Tijdens een gesprek kwam naar voren dat we veel tijd kwijt waren aan het beantwoorden van vragen van medewerkers rondom vakantiebalansen. Bovendien was het niet gemakkelijk en duurde het erg lang om alle noodzakelijke HR data te verzamelen. Spotzer heeft verschillende buitenlandse entiteiten met elk hun eigen werkwijze, wat het proces niet ten goede kwam. Arvode kwam met een goede en tijdbesparende aanpak.

Naast het inrichten van het Nederlandse deel van HR online zijn zij ook aan de slag gegaan voor onze andere landen. Arvode denkt met ons mee, kijkt naar onze wensen, behoeften en budget. Zo hebben wij onder leiding van Arvode het ESS deel uitgerold, wat perfect past bij onze organisatie en mij letterlijk uren per week scheelt.

Arvode heeft alles voor ons geoptimaliseerd en ons de mogelijkheden laten zien zodat we hier nu nog meer uit halen. Zo zijn zij op dit moment bezig de administratie voor zowel Nederland als de buitenlandse entiteiten verder te automatiseren, zodat ook alle personeelsdossiers digitaal inzichtelijk zijn.

De medewerkers van Arvode zijn zeer professioneel en volgen zaken altijd binnen een zeer kort tijdsbestek op. Bovendien is de terugkoppeling vriendelijk en is er altijd sprake van heldere en duidelijke uitleg. Dat Arvode goed is in salarisadministratie wisten we al geruime tijd, maar door deze overgang weten we ook dat Arvode zeer sterk is in het functioneel beheer en kan meedenken in processen en structuren.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480