Van Buuren

Financieel manager – Siem Kuiper

“Ik kan altijd op de flexibiliteit van Arvode rekenen.”

Van Buuren is distributeur van consumentenproducten voor ontvangst van digitale TV signalen voor diverse fabrikanten. Deze producten worden geleverd aan verkoopkanalen in de Benelux.

Bij Van Buuren is er één iemand die zich bezighoudt met de salarisadministratie. Het bijhouden van veranderende wet- en regelgeving is daarom lastig. Er is geen eigen achtervang waardoor er tijdens de vakantieperiode onvoldoende capaciteit is om de salarisverwerking zelf te doen. Daarom besteden we onze salarisadministratie al jaren uit aan Arvode.

Arvode heeft de inrichting volledig afgestemd op onze wensen en ons geholpen bij het in gebruik nemen ervan. Zo voer ik nu maandelijks de mutaties in het online systeem in, waarna deze bij mijn vaste contactpersonen bij Arvode terecht komen, gecontroleerd en verwerkt worden. Het werkt heel prettig. Daarnaast kunnen overige mutaties altijd los aan Arvode worden aangeleverd. Ik heb goed contact met de mensen die de verwerking verzorgen. En wanneer de mutaties en salarisbetaling eerder paraat moeten zijn dan gebruikelijk, kunnen we altijd op de flexibiliteit van Arvode rekenen.

We hebben al jaren een heel prettige samenwerking met Arvode. We weten zeker dat onze salarisadministratie altijd voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. De medewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk en bieden ons een zeer goede dienstverlening. Ten slotte is het voor mij belangrijk dat ik echt een persoonlijke band heb. Het geeft een fijn gevoel, dat je niet een nummer bent, maar echt een klant.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480