Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Office Manager – Petra Vriesema

“Arvode denkt echt met ons mee.”

Wereld Kanker Onderzoek Fonds richt zich op de preventie van kanker door middel van gezonde voeding en leefstijl. De stichting streeft naar een wereld waarin niemand een kanker krijgt die voorkomen kan worden.

WKOF was op zoek naar een partij die de volledige salarisadministratie uit handen kon nemen, zo kwamen we uit bij de Full Service dienstverlening van Arvode. Dat bleek voor ons ideaal. Zo heeft Arvode ons jarenlang ontzorgd.

Totdat Arvode ons tijdens een bezoek heeft laten zien wat de mogelijkheden waren van de online dienstverlening. We zijn nu in staat meer zelf te doen en hebben minder ondersteuning nodig. We zijn daarom overgestapt naar een minder uitgebreid pakket waarbij we nog wel verzekerd zijn van een professionele controle.

Bij Arvode was het eenvoudig over te stappen van het ene service level op het andere. Door deze stap zijn we veel meer gebruik gaan maken van de software, waarmee we in het begin nog echt moesten leren werken. Arvode heeft ons in het beginstadium goed begeleid middels een aantal klantbezoeken, zodat we meer inzicht kregen in de mogelijkheden en ons deze snel eigen konden maken. Zo kunnen we nu zelf mutaties invoeren en eigen rapportages draaien.

Arvode heeft echt met ons meegedacht over een passende HR database voor WKOF en geholpen met de inrichting hiervan. De medewerkers van Arvode zijn zeer benaderbaar, dus bij vragen kunnen we altijd contact opnemen. Bovendien werkt Arvode secuur en hanteert zij goede tarieven.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480