Salsa Catering

Eigenaar – Chantal van Mook

“Arvode staat altijd voor ons klaar.“

Salsa Catering verzorgt door heel Nederland catering op locatie voor verschillende gelegenheden zowel in privé als zakelijke sfeer. Naast de klassieke Franse en Nederlandse keuken is Salsa Catering thuis in de Spaanse, Italiaanse, Afrikaanse, Marokkaanse, Thaise en Indiase en Griekse keuken.

Omdat wij enkel personeel op oproepbasis hebben, hebben we niet voor iedere medewerker iedere maand een salarisstrook. Eerder betaalden we, bij een andere partij, toch elke maand voor elke medewerker, zelfs wanneer deze geen uren had gemaakt. Drie jaar geleden zijn we daarom gestart met Self Service bij Arvode. Ik vind het prettig om de kosten laag te houden, maar voor professionele ondersteuning ben ik best bereid te betalen. Wat we zelf kunnen, doen we dus ook zelf, bijkomend voordeel vind ik dat we te allen tijde goed inzicht hebben in onze personeelskosten.

Bij de opstart en inrichting van de salarisadministratie hebben we hulp gehad van een professional van Arvode. Dat was nodig, want als daar iets mis zit dan kan dat gevolgen hebben. Daarbij waren we destijds nog niet zo thuis in de applicatie.

Nu kunnen wij zelf onze weg goed vinden, de applicatie is eenvoudig in gebruik. Als we vragen hebben staat Arvode voor ons klaar, zowel op software vlak, maar zeker ook op inhoudelijk vlak. We worden op de hoogte gehouden via de nieuwsbrieven en de seminars. Aan het einde van het jaar laten we door Arvode een scan doen op de salarisadministratie, zodat we zeker weten dat er toch geen onjuistheden in zitten.

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480