Sissy-Boy

Manager Finance & Control – Joost van Ravenstein

“Die continuïteit is een geruststellende gedachte.”

Sissy-Boy is een mode- en lifestylemerk met producten op het gebied van kleding, eten, drinken, verzorging en styling.

Onze twee salarisadministrateurs voeren beiden wijzigingen door in de salarisadministratie. Eén van hen werkt regelmatig vanuit huis en moet dus altijd en overal toegang hebben tot de personeels- en salarisadministratie. Daarom waren we op zoek naar goede cloud software waarin we zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Mede door de aantrekkelijke applicatie mogelijkheden kwamen we bij Arvode terecht.

Na een training van Arvode hebben we zelf onze HR- en salarisadministratie ingericht. We voeren onze gehele administratie zelf uit, maar met vragen kunnen we altijd terecht bij Arvode. Bijvoorbeeld op het moment dat we tegen technische zaken aanlopen, maar ook met inhoudelijke vragen op het gebied van salarisadministratie en wet- en regelgeving. Zo heb ik bijvoorbeeld bij de jaareindeafsluiting een aantal vragen gesteld over de aansluiting van de verzamelloonstaat op de loonkostenboeking, loonstaten uit het systeem en wat zaken over de pensioenpremie. Wij zijn hierbij goed en snel ondersteund.

Inmiddels zijn we bezig met het uitrollen van de verlofregistratie, zodat we de software ook kunnen gebruiken voor het bijhouden van de verlofuren. Hierin worden we geholpen waar nodig, we worden geadviseerd over de manier waarop de verlofuren worden opgeboekt en hoe er wordt afgeboekt in aantallen verlofuren. Zo kunnen we de loonadministratie op de beste wijze inrichten.

Naast de aanwezige kennis vind ik de flexibiliteit van Arvode een groot voordeel. Op het moment dat er onverwacht iemand wegvalt, kan Arvode onze continuïteit waarborgen door een hoger service level te bieden. Dat vind ik een geruststellende gedachte.

 

Contact

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op!

U kunt ook contact met ons opnemen via 030 - 694 0480